over Z E F F E L

Z E F F E L is het kleur- en interieurontwerpbureau van Henja Kooijman (1970) te Utrecht.

‘Als kind was ik al bezig met alles wat met interieur te maken had en ik heb dan ook vaak de woonkamer bij mijn ouders thuis ge-restyled. Na opleidingen aan NIMETO en HKU, heb ik bij diverse bedrijven gewerkt en verschillende projecten gedaan.

Bij Toonkamer heb ik o.a. samengewerkt met hoogsegment designmerken  Pastoe, Walter Knoll, Gelderland, Castelijn, Arco, Kvadrat, Flos en Spectrum en heb ik ruimtes aangekleed voor o.a. ELLE wonen dag, designvakdagen en modeshows. Daarnaast heb ik in ruime mate een compleet interieuradvies gegeven aan particuliere bezoekers van Toonkamer.

In mijn werk al hoofd styling bij een decorbouwbedrijf op het Mediapark, heb ik grote televisiestudio’s mogen inrichten voor o.a. beurzen en feesten.

Als  Z E F F E L doe ik wat ik het liefste doe: interieuradvies geven en mensen weer blij laten zijn in hun eigen huis!’


Henja

 ontwerp styling advies

cropped-lampie1.jpg

Bewaren