Nog meer Dutch Design Week!

Dat planten na lange tijd afwezig te zijn geweest in de Nederlandse huiskamers, weer helemaal hip & happening zijn vertelde ik je al. Datzelfde geldt voor bloemen! Grote boeketten met verschillende soorten door elkaar heen, het liefst in grote vazen van gekleurd glas. En dan ook graag meerdere naast of bij elkaar.

Tijdens de Dutch Design Week was dit  een rode draad. Bijna alle stands hadden een mooie bos met zorgvuldig uitgezochte bloemen in de meest prachtige vazen. Wil je een blijvende bloem, dan kun je kiezen voor de enorme vilten bloemen van Linda Nieuwstad. Deze sprookjesachtige exemplaren zijn te zien in de Wonderkamer van het Piet Hein Eek pand in Eindhoven.

Vilten bloemenpracht van Linda Nieuwstad

Vilten bloemenpracht van Linda Nieuwstad

Om een bos bloemen mooi en regelmatig neer te zetten, heeft Kasia Zareba  vaas Fly’s Eye Dome ontworpen in mooie, lichte kleuren met keuze in onderkant.

vaas Fly's Eye Dome van Kasia Zareba

vaas Fly’s Eye Dome van Kasia Zareba

Ontwerpduo heeft tijdens  de Dutch Design Week hun studio in het Eek pand, omgebouwd tot showruimte. Hier zie je de mooiste ontwerpen welke in een grote ‘doos’  als een waar plaatje zijn ge-etaleerd.  Lamp Folia Lumina is een beauty met zijn subtiele pastelkleuren en uitgekiende lichtspel. Een plant en lamp ineen, deze verdient een plek in iedere slaapkamer.

Lamp Folia Lumina van Ontwerpstudio

Lamp Folia Lumina van Ontwerpduo

Ook erg bijzonder en stiekem best praktisch: lamp Loena Lantern van Ontwerpduo.  Deze gloeit tot 8 uur na als je de lamp hebt  uitgedaan. Ook ideaal in de kinderkamer en een mooie vervanging van het aloude nachtlampje in het stopcontact!

Loena Lantern (glow in the dark) van Ontwerpduo

Loena Lantern (glow in the dark) van Ontwerpduo

groen groener groenst!
Nederland is Designland met een grote D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.