groen groener groenst!

Als ik kijk naar mijn favoriete serie Mad Men, valt me meteen 1 ding op: de jaren 60 staan voor planten in je interieur! Dit werd goed doorgevoerd in de jaren 70, waarna ze helemaal de huiskamer uitgingen in de jaren 80…om nu dus weer volledig terug te komen!
Pimp je huiskamer op met een grote bak met allerlei groen, het maakt niet uit wat het is, als het maar planten zijn.
Check vooral ook het Plantenasiel van initiatiefneemster Rachelle Klaassen, (https://www.facebook.com/Plantenasiel)alwaar je een vergeten of verwaarloosde plant kunt weggeven of adopteren…

foto rachelle klaassen

foto rachelle klaassen

Het moet niet gekker worden denk je dan misschien….maar wát een leuk idee! Er zijn zóveel planten langs de kant van de weg, gedumpt bij het huisvuil. Deze verdienen vaak nog een tweede kans plus, het is enorm hip en happening om een niet al te perfecte (lees: groene) plant in je huis te hebben.

Om het geheel wel stylish verantwoord te houden, zet je geen planten door je hele woonkamer verspreid, maar houd je het geconcentreerd; graag alle planten bij elkaar in 1 gedeelte van je kamer. En als je ze toch heel graag op je vensterbank wilt: dan graag zoveel mogelijk! Of, hang je panten aan een touwtje boven je eettafel!

bron: vt wonen

bron: vt wonen

 

kleur in huis
Nog meer Dutch Design Week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.